Werkwijze

Mijn werkwijze is gebaseerd op de 5 natuurgerichte principes: energie, prikkeloverdracht of communicatie, drainage of reiniging, voeding en bewustwording. 

Om te beginnen is het altijd belangrijk om alle klachten en de ziektegeschiedenis van u of uw (huis)dier goed in beeld te krijgen. Dit doe ik door in een eerste gesprek (de intake) een uitgebreide vragenlijst met u door te nemen. In de vragenlijst komen ook vragen met betrekking tot het karakter van u of uw (huis)dier en zaken ⁄omstandigheden die de klachten verbeteren of verergeren ter sprake. Als ik al die informatie heb kan ik samen met u een passend, op maat gemaakt plan voor u of uw (huis)dier maken. 

Om de behandeling beter te kunnen laten slagen is het belangrijk dat we op zoek gaan naar de oorzaak van het probleem en niet alleen de gevolgen of acute klachten aanpakken. 

Voor wie is het geschikt?

Natuurgeneeskunde is geschikt voor mens en dier. Heeft u of uw (huis)dier acute of al langere tijd klachten? Lichamelijk of geestelijk? Helpt reguliere geneeskunde niet genoeg of heeft u liever een natuurlijke oplossing? Dan kan natuurgeneeskunde voor mens of dier uitkomst bieden. 

Natuurgeneeskundige oplossingen zijn onder andere mogelijk voor: slechte conditie, niet lekker in je vel zitten, stijfheid, gedragsproblemen, artrose, adhd, autisme, uitslag, ademhalingsproblemen, mok, koliek, darmklachten, angsten, zomereczeem, weerstandsproblemen, ontstekingen, enz. 

© 2017 Praktijk Eigen Zijn

  • Facebook Social Icon
Bekijk ook de facebook pagina van Eigen Zijn